dimarts, 15 d’abril del 2008

ELS SOCIALISTES CATALANS GUARDONARAN UN ALCALDE FRANQUISTA:


Impressionant, esfereïdor, insultant, denigrant, caciquisme en estat pur, podria escriure cent pàgines d’adjectius semblants perquè al conèixer aquesta notícia l'impotència i la perplexitat s’han apoderat de la meva tolerància.
Resulta que l’innominable Sr. Montilla guardonarà amb la creu Sant Jordi a qui va ser l’últim alcalde Franquista de Barcelona, el Sr. José María Socías. Aquest Sr. es va formar en el "Frente de Juventudes" del règim i va ser un dels molts cooperadors que van recolçar el terrorisme d’estat del dictador durant el seu mandat.
El més greu és que ERC consenteix,
com una concobina dels socialistes i amaga el cap sota l’ala, per tan ja li deu semblar bé aquest otorgament, després de tot qui va fer president de la Generalitat de Catalunya al innominable socialista van ser ells.
Amb aquestes accions es demostra que tota la polseguera promoguda per la memòria històrica és pura comèdia i que continuent humiliant a les víctimes del franquisme i deixant sense condemna als terroristes d’estat. Només tinc un adjectiu per resumir tot això: poca vergonyes.

David Morgades i Clopés