divendres, 13 d’abril del 2007

EXHIBICIÓ D'INEPTITUD




El govern no només ha fet anar tots els alumnes de l’escola Anxaneta a un centre inacabat, per qüestions purament electoralistes, sinò que a més a més no ha tingut ni la decència de fer un sol pas de vianants per protegir els infants que han de circular per voreres inexistents plenes de tanques i esquivar els vehicles que surten dels pàrquings per la calçada del c/ Solís, o els que venen a tota velocitat per el c/ Florideblanca.
El guàrdia de barri està missing o potser jugant a on és en Willy versió policíaca. Fins i tot és possible que ningú els hi hagi comunicat que ja no han d’estar dirigint el trànsit en els antics centres on ja no hi ha alumnes, llàstima perquè es troben la mar de cofois ara que els hi ha baixat el volum de feina.
En definitiva el Sr. Bassas que tindria que haver previst tot això, segurament ni ha trepitjat l’escola per adonar-se d’aquests greus i perillosos problemes, i si ho ha fet és un temerari, perquè si per desgràcia hi ha algun accident amb un infant, que comenci a buscar feina fora de l’Ajuntament, ja que tota la responsabilitat seria exclusivament seva. Potser que no perdi tan de temps a criticar en Mora i dediqui més temps a fer la feina per la que cobra dels impostos dels mataronins.


David Morgades i Clopés