dilluns, 3 de desembre del 2007

CONDEMNA SENSE FISURES:

Aquest matí he acudit a la trobada de protesta convocada a l’Ajuntament per l’assassinat del Guardia Civil per ETA a França. No hi havia dubtes, ni contradiccions, tots els grups polítics de la nostra ciutat hi donàvem suport, els verds, els taronges, els vermells, els grocs, fins i tot els blaus. Les esquerres, les dretes o el centre, tot es feia una el·lipse de força en contra dels terroristes que han acabat amb la vida d’un ciutadà. En Raül era policia i una persona que tenia una família que ara l’haurà de plorar només perquè feia la feina de protegir a la societat de cretins com els que han acabat amb la seva vida.
No hi ha cap política, ni ideal que pugui justificar un assassinat. Ja no enganyen a ningú, sota els caputxons negres on s’amaguen no hi ha persones amb uns ideals concrets, només hi ha delinqüents i assassins de persones.
Tan de bo algun dia la societat es pugui deslliurar del mal són del terrorisme que altera la pau i també dels que l’utilitzen per benefici propi i volen fer-nos creure que el fum és clar, el foc fred o la salut malalta.
Raül, sàpigues que a Catalunya hi ha gent que et plora i dóna tot el suport als teus, adéu amic, descansa en pau.
David Morgades i Clopés