dijous, 29 de març del 2007

COMPLEXE D'ALÇADA


Com s’ho veuen a venir des del partit socialista, és que s'oloren l’ acomiadament després de 27 anys de mal govern. Estan veient que dia a dia són més dèbils a Mataró, deixant pas als que portaran el seny perdut ja fa anys al partit socialista.
En Basses n’és un clar exemple, ja no sé quantes vegades ha fet referència a qui serà el seu futur alcalde, com a “el noi de Cabrera” o “el noi del Pryca”, etc, ets. Quanta por mostren aquests adjectius pobres de fonament i plenament interessats. Des de CiU no em utilitzat mai el terme “el noi de Melilla”, per referint-se al seu candidat, bo i que ho podíem haver fet si haguéssim caigut en la seva provocació. Però no nosaltres no diríem mai coses com per exemple “el candidat de la colònia espanyola nord- Africana”, o “el Melillenc” o coses per l’estil, nosaltres tenim més educació que la que mostra en Bassas.
Quants complexes d’alçada que és veuen en el grup socialista de Mataró, però que no pateixin que aviat podran relaxar-se des de la oposició i prendre una tila tranquil·lament sense tenir que pensar on la pifiarien si tinguessin que continuar governant.
David Morgades i Clopés