dilluns, 10 de setembre del 2007

LO CAVALLER ST. ROCHE


Creieu-me si us dic que el partit de futbol que enfronta la selecció del nostre país amb els EE.UU. s’acabarà jugant.
El president de la federació Catalana el Sr. Jordi Roche, s’ha disfressat de cavaller St. Jordi i està disposat a matar el drac de la Federació espanyola de futbol.
S’ha de demostrar al món que els dirigents de la Fedaració espanyola de la Santa inquisició de futbol gasten el llum en va, com ciris a ple sol.
Aquests vestigis cruels que deixen són propis d’un cervell desgastat, només demostren que quan es parla de Catalunya encara els hi fan mal els ulls de poll.
Es pregunten, com gosen aquests esclaus catalans venir amb les seves reivindicacions sobiranistes a intentar riures dels seus amos. Encrespats, treuen el seu virtuosisme i tracte excel·lent propi de la cort de Felip V, i prohibeixen les intencions catalanes, sota amenaces infectes davant de qualsevol intent de motí dels submisos a la seva voluntat.
Però no patiu, perquè el nostre paladí ja té el suport del país més poderós del món i no gosaran a contradir-lo. En Villar tindrà que amagar-se en mig de la boira espessa que aviat hi haurà a la seu de la federació espanyola de futbol.
Ens veiem al matx.


David Morgades i Clopés