dijous, 28 de juny del 2007

COCAÏNA EXPRÉS


Per què a l’estat espanyol es consumeix tanta cocaïna?. És una pregunta que molta gent es deu fer després d’un dels titulars de la premsa d’aquests últims dies.
És possible que la justícia penal d’aquest país sigui massa tova?, és possible que els delinqüents que introdueixen la droga al país pensessin que estar a la presó no és tan greu si els enxampa la policia?, si fins i tot els del govern els hi posen piscines i pistes de frontó, gairebé sembla un hotel de la cadena Reixes Palace.
El “garantisme” judicial d’aquest país amb els delinqüents és totalment desmesurat i en canvi deixa a les víctimes en una posició secundària.
I els polítics del tripartit?, doncs res, es dediquen a criminalitzar la policia amb filtracions de filmacions que mai haurien d´ haver vist la llum pública, ja que si alguna cosa estava malament que l’haguessin arreglat sense soroll i sense premsa.
A la fi de tot plegat i sense voler ser pessimista, penso que en el futur hi haurà una societat molt dura amb la que hauran de conviure els nostres fills i que serà molt difícil de reconduir.