dijous, 15 de març del 2007

OCI D'URGÈNCIES


Realment s’ha de ser un erudit i tenir una intel·ligència per sobre de la mitjana per deixar fer una zona lúdica com el Mataró Park al costat d’un Hospital Comarcal i no preveure un carril per les ambulàncies que porten malalts al centre sanitari.
Tanta coherència i previsió ens ha de fer feliços a tots els mataronins que algun dia tindrem que ser traslladats amb ambulància a l’hospital de la nostra ciutat en un dissabte o un dia festiu.
Estarem cofois de saber que si el transport sanitari triga en arribar a terme i ens hi quedem per el camí haurà sigut per ser educats i deixar preferència als vehicles que van al Burguer King o al Cinesa (per exemple), i que amb tota normalitat, diligència i seguretat, obstaculitzaran el recorregut de la nostra ambulància.
Però això no es tot, perquè segons comenten els serveis d’urgència de l’hospital, els clients del Mataró Park, abans de comprar les crispetes pertinents, passen per la sala d’urgències aprofitant que es troben al costat del centre mèdic perquè els hi mirin l’ull de poll que porta mesos fent-los la guitza.
Els professionals sanitaris, ja veieu, també se sumen a lloar la gran proesa de fer el centre lúdic que tant ens agrada a tots els ciutadans de Mataró, i que per sobre de totes les coses l'ajuntament s'ha preocupat de garantir la urgència d’aplacar l’oci tant necessari de les persones que el pateixen.

David Morgades i Clopés