divendres, 3 d’agost del 2007

PROU PIRÒMANS



Una vegada més hem de ser testimonis d’un incendi provocat, d’una catàstrofe ecològica de grans dimensions, una part del nostre planeta un cop més mal tractada per l’home. Aquest cop ha tocat a les illes Canàries. Penso que la llei penal hauria de ser implacable amb els autors de delictes irreparables com aquests, ja que el mal que han causat no es podrà reparar mai més i el greuge causat és de dimensions incalculables.
Digueu-me salvatge si voleu, però jo instauraria la cadena perpètua en la legislació penal per delictes d’aquesta magnitud. Crec que personatges tan perillosos per la vida dels altres com aquests no haurien de tenir l´ oportunitat de repetir el mal que han causat.
Els legisladors que decideixen els sistema judicial haurien d’entendre que ja no queda més remei que aplicar aquestes mesures . El garantisme judicial desmesurat que està instaurat avui per avui ja ha demostrat que és ineficaç per frenar les accions d’aquests brètols que destrueixen la nostre vegetació any darrera any.
David Morgades i Clopés