dijous, 22 de juliol del 2010

POLÍTICA-FICCIÓ INDEPENDENTISTA:

Puc entendre, que aportar unes gotes de felicitat al micro món independentista amb propostes surrealistes i fora de context faci esverar l’aviram.
Puc entendre que l’aparador electoral pugui farcir-se d’un garbuix de propostes independentistes de rètols diferents.
Ara bé el que no puc entendre ni acceptar és el dringar de la campaneta del farsant, el que ens fa avergonyir amb la seva conducta al intentar curar al moribund amb flascons d’aigua del Carme.

La proposta de SOLIRARITAT CATALANA és el resultat dels somnis d’opi d’alguns il•luminats que es desfan amb propostes que encomanen plaer d’entrada però que acaba esfilagarsant-se com un mal són al despertar.
Gallejà convidant als altres partits polítics a unir-se en una única candidatura fa que tots els que tenim una mica de seny deixem anar un esbufec de perplexitat. Qui amb plenes facultats mentals pot pensar que ensarronaran a les grans maquinaries polítiques per anar junts en aquesta empresa?
Però això no es tot, comparar demagògicament la situació actual del país amb la de l’any 1905 per poder justificar la unitat és no voler veure el canvi sociodemogràfic de la població catalana. Una unió avui totalment inviable degut a la gran massificació d’immigració espanyola, persones que resideixen de forma estable en el nostre país (coses de la colonització, ves).
O sigui tot plegat fantasies pròpies de series televisives com la dimensió desconeguda o literatura per no dormir del gran HP Lovecraft.

Haig d’admetre que del trio meravelles mediàtic qui més m’ha decebut - potser perquè era en qui tenia dipositades més esperances- ha estat el Sr. Laporta. La meva brúixola mental em convidava a pensar que podria projectar il•lusió liderant un nou partit que contribuís a la regeneració política del país.
Doncs, res de res! No se si són les companyies que l’envolten o per alguna pèssima assessora provinent d’alguna plataforma vinguda a menys ? potser per copiar les idees bioquímiques d’algú altre ? Qui ho sap.
Pel que fa als altres dos homòlegs del Sr. Laporta, com deia en Shuster, no cal dir res més, tothom sap que el Sr. Bertran continua sent diputat d’ERC (que s’ha de cobrar cada més, collons ! ) i el Sr. L.T continua lluint el carnet de CDC a la notaria.

Ai las, divina innocència qui se’ls cregui.