dilluns, 21 de maig del 2007

CONVERCGENCIA MATARONINA


Des d´aquest Bloc faig una crida als patriotes catalans d’esquerra republicana que es presenten a Mataró per fer-nos costat junts contra els partits espanyolistes, i poder fer la resistència necessària i governar el nostre poble sense condicions imposades pels nacionalistes espanyols.
Ja es veu que alguns es troben a la seva salsa quan van a actes d’importació espanyola a la nostra ciutat, però d’altres preferiríem fer actes que representessin la nostra terra i la nostra cultura.
Jo demano al Sr. Teixidor a qui conec i tinc amb molta consideració que reconsideri la possibilitat de pactar amb CIU i fer front comú al govern del nostre municipi, perquè només així podrem fer que Mataró progressi, sense el que anomenen "progressisme" que en realitat és una broma d’humor negre del significat d'aquesta paraula, vist el que representa en realitat.
M´agradaria poder veure ben aviat a la capital del Maresme una ConvERCgencia en forma de govern format per CIU i ERC, amb Joan Mora d’alcalde i Francesc Teixidor de primer tinent d´alcalde.