diumenge, 13 de gener del 2008

QUÈ APORTA CIUTADANTS A CATALUNYA?


La resposta és fàcil: pel cap baix res de bo. Molts no ens hauríem mai pogut imaginar que a Catalunya hi hauria un partit polític més ranci i caspós que el PPC, doncs estàvem equivocats. Els partidaris de la dreta més radical i que no en tenien prou amb tota l’espanyolitat tòxica del PPC van decidir anar per lliure i fer-los la feina més bruta creant Ciutadants.
Ciutadans és un partit polític que traspua odi, lleig, fosc, sinistre, anticatalà, i que l’únic objectiu que té és la creuada espanyolista contra tot allò que sigui quadribarrat o porti barretina. No té cap més directriu que l’intoxicació i la destrucció de tot el que no sigui espanyol.
És un virus pensat per infectar tot el panorama polític català, per minvar les forces dels partits nacionalistes o independentistes, per fer-se notar a la societat amb demagògia barata, incapaç d´aportar res a la ciutadania més que mal estar i divisió social.
Al PP li va de perles que existeixin aquests personatges trets d’un “Bucco Diabolo”, perquè així justifica la seva política feixista argumentant que no és l’únic partit a Catalunya que demana la submissió total dels catalans a Espanya.
Bé, no perdré més temps amb un projecte polític tan vil, condemnat a estar en un futur en l’ostracisme polític del país. Ara viuen de l’error que van cometre molts ciutadans que els van votar sense saber ben bé què votaven i que ara se senten penedits. Les properes eleccions autonòmiques se’ls acabarà la moma i desapareixeran d’un parlament on mai haurien d’haver posat els peus. Per desgràcia encara els haurem d´aguantar uns anyets més. Què hi farem, paciència i una canya.
David Morgades i Clopés