diumenge, 13 de gener del 2008

QUÈ APORTA CIUTADANTS A CATALUNYA?


La resposta és fàcil: pel cap baix res de bo. Molts no ens hauríem mai pogut imaginar que a Catalunya hi hauria un partit polític més ranci i caspós que el PPC, doncs estàvem equivocats. Els partidaris de la dreta més radical i que no en tenien prou amb tota l’espanyolitat tòxica del PPC van decidir anar per lliure i fer-los la feina més bruta creant Ciutadants.
Ciutadans és un partit polític que traspua odi, lleig, fosc, sinistre, anticatalà, i que l’únic objectiu que té és la creuada espanyolista contra tot allò que sigui quadribarrat o porti barretina. No té cap més directriu que l’intoxicació i la destrucció de tot el que no sigui espanyol.
És un virus pensat per infectar tot el panorama polític català, per minvar les forces dels partits nacionalistes o independentistes, per fer-se notar a la societat amb demagògia barata, incapaç d´aportar res a la ciutadania més que mal estar i divisió social.
Al PP li va de perles que existeixin aquests personatges trets d’un “Bucco Diabolo”, perquè així justifica la seva política feixista argumentant que no és l’únic partit a Catalunya que demana la submissió total dels catalans a Espanya.
Bé, no perdré més temps amb un projecte polític tan vil, condemnat a estar en un futur en l’ostracisme polític del país. Ara viuen de l’error que van cometre molts ciutadans que els van votar sense saber ben bé què votaven i que ara se senten penedits. Les properes eleccions autonòmiques se’ls acabarà la moma i desapareixeran d’un parlament on mai haurien d’haver posat els peus. Per desgràcia encara els haurem d´aguantar uns anyets més. Què hi farem, paciència i una canya.
David Morgades i Clopés

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Saps? el primer dia que vaig sentir al 'primo' d'en Rivera parlant en castellà al Parlament vaig fer un post similar. Però... ara ja no ho veig tan malament, el fet que hi siguin. Sobretot perquè divideixen i ridiculitzen els partits espanyolistes. El divideixen pq la seva competència és el PP i algun sector del PSC. I el ridiculitzen, o li fan perdre credibilitat, pq no aconsegueixen fer-li creure a ningú, com li passa al PP, que ells no són nacionalistes.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Albert jo prefereixo que no formin part de la política catalana, aqui no hi fan res. Ja en tenim prou amb el PP com per tenir que aguantar als dexeples d'en Bals Piñar.

David