dimarts, 20 de març del 2007

LA LLEI DE LA DESIGUALTAT


Vull pensar que el problema del socialisme és de manca d’informació o d’una patologia incurable per fer malament les coses, però que de cap manera la causa fos que tinguessin els mitjons estrets.
Em considero un gran defensor de l’article 14 de la Constitució Espanyola, i sobretot de la igualtat entre homes i dones, no per ser home s’ha de tenir ni més drets, ni s’és millor que una dona.
Ara bé, invertir les tendències cap a la discriminació als homes per qüestió de sexe és una gran bajanada.
La igualtat no està en afavorir a les dones, sinó en veure a homes i dones com a persones, independentment del seu sexe.
Obligar a que hi hagin llocs de treball o càrrecs polítics, reservats per un sexe o un altre és discriminatori i poca solta. Entenc que les persones han de fer ostentació de la seva vàlua i coneixements per optar a realitzar qualsevol tasca, i no depèn de cap de les maneres del seu sexe.
Sincerament, espero que algun dia puguem tenir una presidenta de la Generalitat de Catalunya, però que sigui perquè s’ho ha guanyat i no perquè algú ho ha imposat.
Els socialistes van molt errats si creuen que així afavoreixen al sexe femení. Per desgracia les dones sempre han estat les més castigades al llarg de la història per qüestions masclistes i toca canviar-ho urgentment, però només ho solucionaran quan tractin a tothom per un igual independentment del que hi hagi entre l’entrecuix.

David Morgades i Clopés