dijous, 26 de juny del 2008

DECLARACIÓ DE GUERRA LINGÜÍSTICA:


Possiblement la llengua catalana acabi passant a la història per haver estat l’idioma més perseguit de tots els temps. Infinites vegades ha rebut atacs directes i sagnants i ningú mai a tingut els nassos per donar una resposta contundent i seriosa.
L’última perla
d’aquest càncer que es diu Espanya contra la llengua catalana hauria de fer que el govern català abdiqués davant la seva passivitat. El govern tripartit hauria de deixar pas a qui vulguin defensar l’honor i l’orgull dels catalans i catalanes que ens sentim humiliats pels que volen exterminar tot allò que olori a català començant per la llengua.
Els ciutadants de Catalunya ens sentim humiliats, sí i tan!, humiliats perquè ens sentim impotents i indefensos contra els sàdics atacs de personatges selvàtics del PP i dels ciutadans del bunyol i fins i tot dels impresentables insectes que formen part d’aquesta creuada anticatalana que anomenen “Manifiesto para la lengua comuna”.
Ja ni ha prou de girar la cara! de la seva política inerta Sr. Montilla! vostè i el seu nefast govern han d’abandonar d’immediat les cadires, els sous i els cotxes oficials. Deixin dirigir el nostre poble als que volen aixecar barricades polítiques contra Espanya i lluitar per la independència.
S’ha de proclamar ja una declaració d’independència des del parlament català i acabar d’una vegada amb l’opressió cruel a la que ens sotmet Espanya. Hem de fer un sol crit: independència! ara toca, no hi ha cap més sortida.
David Morgades i Clopés