dissabte, 19 de gener del 2008

EL CONSELL DE SEGURETAT I PREVENCIÓ CONSITUÏT:


Ahir representants de partits polítics i d’altres institucions vam ser convocats per l’Ajuntament de Mataró per tal de constituir el consell de seguretat i prevenció de la nostra ciutat i per establir les pautes a seguir.
L’alcalde, el Sr. Baron va incidir en la importància de transmetre sensacions positives en matèria de seguretat a la ciutadania. Hi estic d’acord, els vilatans de Mataró han de saber que hi ha moltes persones treballant conjuntament amb el govern per arribar a conclusions que serveixin per erradicar la inseguretat dels carrers de la nostra ciutat.
El regidor de Participació ciutadana, el Sr. Carlos Fernánzdez va assegurar que els acords que surtin dels consells de participació ciutadana seran tinguts en compte pel govern municipal a l´hora d’establir la política a seguir. D’entrada farem un vot de fe i ens ho creurem, vull pensar que realment l’esforç personal que farem tots els que engeguem aquesta proposta de forma il·lusionant valdrà la pena. Des de CiU donem suport a aquesta fórmula democràtica que serveix per acabar amb el totalitarisme que podria portar a terme un govern que no tingués en compte a la ciutadania. Esperem de tot cor que els acords que surtin del consell de seguretat, el govern els posin en marxa i puguin millorar el benestar dels nostres ciutadans.

David Morgades i Clopés