dimarts, 27 de maig del 2008

LA PENITENCIA ANUAL PER UNA PLAÇA DEL CASAL:



Ha passat un any més i som més vells, el nostres fills han crescut una mica més, manca un any menys per pagar l'hipoteca de casa i la vida i la benzina han pujat encara un xic més per fer-nos més lleugera la nostra cartera. Però el que no canvia són les cues i les matines dels pares dels alumnes de l’escola Anxaneta per no quedar-se sense la plaça del casal d'estiu dels seus fills. Plaça que necessiten imperiosament per poder anar a treballar durant el llarg període vacacional dels alumnes.
El récord per ser el primer pare en arribar a la porta de l’escola i aconseguir el tros de paper amb el número 1 s’ha tornat a superar amb escreix i l’afortunat d’aquest any s’ha presentat a les 02:00 de la matinada passant al llibre Guiness de la història dels casals d’estiu de l’Anxaneta. Poc més tard han anat apareixent els demés aspirants al títol amb termos de cafè, "ipods" a les orelles i somriures prominents barrejats amb mirades vives i alegres.
Com ja és habitual abans del dia clau els pares de l’AMPA han anat a fer la visita anual amb el regidor de l’Ajuntament encarregat dels casals d’estiu per tal d’exposar-li com n´estan de cofois els progenitors dels escolars de continuar amb la mateixa situació any rera any.
La resposta de l’Ajuntament, evidentment
amb la cortesia i poca implicació que els caracteritza, tampoc ha canviat i continua sent la de sempre: com que jo aporto un 30 % del cost del casal ja us ho fareu.

David Morgades i Clopés

ELS CONVERGAIS, SÓN UNA EVOLUCIÓ DEL PARTIT O PRODUCTE D'UNA MODA?:



Penso que la llibertat sexual de cadascú és personal i privada pel que no entenc perquè cal donar bombo i platerets si una persona és declara gai o lesbiana.
Sembla que estigui de moda sortir de l’armari i mostrar als altres l’orgull que se sent si un és homosexual.
El fet de que a convergència neixi una plataforma a CDC per treballar pels drets dels homosexuals no em sembla malament però no entenc perquè ha de ser un col·lectiu especial.
Segur que a tots els partits polítics hi ha persones homosexuals i no per això a cada partit es crea un espai concret per ells, perquè sinó hauríem de començar a parlar dels sociogays, dels PPgais, Ercgais,.... com si fossin un grup especial amb un propi parlament i un món polític paral·lel. Tot plegat em sembla que és pujar-se al carro del vent de moda i voler demostrar que tots som progressistes i no volem que ningú ens titlli d’homòfics o intolerants.

David Morgades i Clopés