dissabte, 12 de juliol del 2008

BLOCAIRES.CAT AL CONGRÉS DE CDC:


Reconec que bo que m’ho vaig passar bé entre companys i amics blocaires la trobada de les veus de la catesfera va ser una mica pobra. Potser esperava més debats, més aportació d’idees, més protagonisme dels que només parlen a internet i menys dels que surten sempre a la televisió.
De totes maneres va tenir la seva gràcia
, tothom escrivint simultàniament amb el seu ordinador portàtil, compartint anècdotes i regalant rialles entre els companys assistents.
Vaig anar-hi amb els meus amics i companys de partit Joan Mora i Quim Fernàndez i una vegada a Barcelona vaig poder compartir taula amb l’Enric Canela, en Manel Bargalló, i en Dessmon, entre d’altres.
Els membres del Bloc Gran del Sobiranisme que erem a l’acte vam aprofitar per presentar el nostre projecte a la societat blocaire. Vam demanar implicació dels demés blocaires sobiranistes en forma d’opinions als escrits que pengem, perquè l’objectiu del bloc és que es pugui convertir en una eina important d’opinió política al país.
Ja ens han batejat com els 7 apòstols de la sobirania, em va fer gràcia, sempre és bo que algú reconegui la valentia d’uns quants que lluiten per engrescar als que també volen el mateix però no acaben de fer el pas.
Espero que aquesta experiència blocaire es pugui repetir però amb més participació de la gent de base
que realment és l’autentica protagonista i menys narcisisme dels alts càrrecs del partit que surten fins i tot a les sopes d’all.

David Morgades i Clopés