diumenge, 11 de març del 2007

FABRICANTS D'ODI


La creuada “pepera” a Madrid contra la decisió presa per el govern central en el cas del terrorista “De Juana”, és una excusa per potenciar l’espanyolisme més ranci, i per intentar tornar al poder en les properes eleccions generals.
Podem no estar d’acord en les mesures preses per el govern, però en un país democràtic, (malgrat els hi pesi als feixistes), em d’entendre que algunes vegades el govern pren decisions que no són del gust de tothom.
Fer servir el terrorisme com a eina per anar contra el govern, per part d’un partit polític que el seu fundador va ser un ministre d’un altre terrorista d’estat, ho trobo demagògic i de mal gust.
Deu ser que alguns tenen molt mala memòria, perquè aquests mateixos van qualificar al Sr. Saddam Hussein de terrorista d’estat i en canvi no han condemnat mai el terrorisme franquista.
Diuen entre d’altres mentides interessades i irresponsables, que l’estatut català divideix a l’estat espanyol, però en realitat els que ho potencien són ells amb missatges d’odi entre pobles i cultures, els quals viuen en una harmonia perillossa que en els últims temps es pot tallar amb un bisturí.

Que vagin fent.



David Morgades i Clopés