dimarts, 30 d’octubre del 2007

L’AMNÈSIA INCOMBUSTIBLE DEL RANCICASPOSISME:


Avui ens hem assabentat que el president del PPC el Sr. Daniel Sirera pateix d’amnèsia crònica en estat avançat. En un brot agut de la seva patologia ha manifestat que el PP mai havia vinculat ETA amb l’11-M.
Tots els que hem escoltat o llegit les seves paraules ens hem senyat d’immediat i tot seguit li hem donat ànims i mostres de suport per tal de que porti el seu patiment amb dignitat. Els mails de condol han bloquejat el correu electrònic de la seu del PP a Barcelona i els telèfons no han parat de sonar en tot el dia . Fins i tot correus ha hagut de fer hores extres per tal de fer arribar al Sr. Sirera les mils de cartes que la ciutadania, de forma massiva li ha fet arribar per donar-li el condol per la seva malaltia incurable .
Pobre noi, els presents encara recordem perplexos al Sr. Acebes el dia de l’atemptat dient en múltiples ocasions que ETA havia estat la responsable d’aquell crim aterrador. En fi, ja se sap que qui no té memòria ha de menjar cues de pansa, i aquest any els del PP exhauriran les existències del mercat.
David Morgades i Clopés