dijous, 7 de gener del 2010

VASELINA ESTATUTÀRIA:

Us ho creieu o no, el regal de reis més sol-licitat per les famílies catalanes d’aquest any ha estat un producte comprat a les farmàcies. Res d’electrònica, ni roba, ni llibres, ni pel•lícules, ni tan sols bicicletes, no,no, al estripar el paper de coloraines amb un somriure a la cara tothom hi ha trobat un pot ben gran de vaselina amb un llacet.


I és que tots frisem aquest any per llegir la sentència de l’estatutet. SÍ home d’aquell intent polític d’amagar les necessitats reals del país que fins estilistes es van encarregar de retallar dues vegades i que ara passarà per les mans d´uns cirurgians togats que li faran un lífting permanent.


La cosa promet de debò, s’intueix de lluny la imparcialitat i objectivitat indiscutible dels jutges espanyols en temes com la llengua, els símbols o la nacionalitat del nostre país. Només s’ha d’agafar la premsa o escoltar les paraules de l’home del “talante” i les celles angulars, que quan diu naps sempre són cols i a l’inrevés.


Així anem en aquesta nació mil•lenària desdibuixada i sodomitzada, que ni sap ja on té la mà dreta; La llengua pròpia del país minimitzada i esperant la seva desaparició, l’espanyolització dels mitjans de comunicació i dels immigrants, polítics inútils i incompetents. ....


Doncs res home, el panorama convida a untar-se bé les morenes no sigui que no puguem moure les galtes de la tassa blanca fins que arribi la setmana dels tres dijous.