dimarts, 20 de novembre del 2007

EL Sr. RAMON ENGANYA A TOT EL MÓN:


El meu rival polític el regidor socialista i apreciat amic (si això és possible, com diu ell) Sr. Bassas diu que CiU a Mataró va desorientada però a mi, després de llegir el seu post em fa l’efecte que qui necessita un GPS per trobar el nord és el PSC.
Insinua que CiU
s’acosta a iniciatives independentistes però en canvi el que governa amb independentistes és el PSC, no s’entén què hi deu haver de dolent, oi?.
Continua recordant l’afer amb dos membres d’Unió en període de les eleccions municipals a qui es va convidar a marxar per no gaudir de la confiança del lider del partit a Mataró, i que!, ja no se’n recorda que el líder del PSC a Mataró va convidar a marxar als històrics del PSC mataroní Viler i González? Ai, que no tenim memòria! i si mengéssim més cues de pansa Sr. Ramon.
En fi, en una cosa que diu si que estic d’acord; aquest panorama no agrada gens i per desgràcia encara haurem d´estar 3 anys i escaig més fent memòria als desmemoriats i desmentin insinuacions malicioses procedents del món de maquiavel.
David Morgades i Clopés