dissabte, 2 de febrer del 2008

EL PSC DE XAVIER MIR:


El llibre que ha escrit en Xavier, és senzillament genial, intrèpid, intel·ligent i sobretot argumentat. És cert que no estic d’acord en totes les anàlisis que fa l’autor, ni tampoc amb algunes opinions personals, però el que si us diré és que he gaudit d’una lectura hàbil i fresca, dels millors llibres de política catalana que es puguin trobar a les prestatgeries de les llibreries selectes de casa nostra.
Crec que és un llibre d’anàlisi per qualsevol partit polític català on es podria fer una mica d’autocrítica, que de bastons ni ha de tots els colors i de tots els gustos.
Dels passatges que m’han agradat més del llibre destacaria els que es pregunta si el mateix PSC sap on va, o el que es titula: voleu fer la punyeta al PP? Parlem d’independència.
En fi, el proper 13 de Març a les 19 h podreu trobar l’autor a la llibreria Robafaves del c/ Nou de Mataró presentant la seva obra. Jo hi aniré a veure si em fa un gargot al llibre. Si us animeu ens veiem al març al país dels Caps grossos. Fins aviat.
David Morgades i Clopés