dimarts, 8 de gener del 2008

EL PSOE ENS EMPOBREIX CADA ANY MÉS:


Diuen que són d’esquerres, però fan tot el que poden perquè els ciutadans cada any que passa tinguem menys poder adquisitiu. Ai si fos un govern de dretes qui remenés les cireres al govern i fes el mateix que ells, baixaria fins hi tot l’arcàngel Gabriel a donar-los puntades al cul .
Bé, una vegada més el primer dia de l’any ens hem aixecat cofois al saber que serem més pobres que l’any que hem passat com bonament hem pogut. Hem engegat la televisió i hem vist el primer telenotices del 2008, el primer titular ens regala el primer disgust dels 365 dies que haurem de viure. Fem un somriure descosit i llegim que tot a pujat, la llum, l’aigua, el menjar ......, i ens preguntem: però algú se’n recorda de pujar els salaris als treballadors? la resposta del govern és clara: ja,juas, juas, juas.
Ens queda clar, ens continuen fent beure a galet i aquest any serem més pobres que l’anterior però no tan com el pròxim per tan ho haurem d’aprofitar, optarem pel “carpe diem”, pujarem una mica més els nostres deutes, anirem a comprar a supermercats de marques blanques o quasi transparents i de vacances d’estiu a caseta, només faltaria.
Però cap problema, ja se sap que el progressisme d’esquerres és el millor pels ciutadans i ser pobres és pel nostre bé. Tots sabem que són els protectors dels obrers, però en veritat ja es veu que aquests del PSOE se’n riuen del mort i del que el vetlla, potser que els votem, oi?


David Morgades i Clopés