diumenge, 2 de desembre del 2007

TEIXINT LA SOBIRANIA:


Dissabte a Catalunya hi va haver una concentració de catalans decidits a reivindicar la seva causa al món. Sota el lema “som una nació i tenim el dret a decidir”, caminaven orgullosos trenant el camí de la sobirania pels carrers de Barcelona. La capital catalana va ennuvolar el cel amb les agulles de fer mitja dels manifestants de punta i la imatge sobiranista de la societat catalana va quedar capturada per tots els mitjans de comunicació de l’estat espanyol. Al govern d’Espanya i al PSC (on era el Sr. Montilla?) els va quedar molt clar que Catalunya ja no els vol demanar més permís per gratar-se la cuixa cada vegada que en tingui necessitat. La declaració d’intencions separatistes ja no és només una insinuació sinó una sol·licitud amb data de caducitat. El jersei gairebé està acabat i gaires més hiverns no hauran de passar abans de que el puguem lluir.


David Morgades i Clopés

MATARÓ TÉ UNA CITA AMB EL 38:


El dia 12 de Desembre a les 20.00 h al Casal de la gent gran del parc (entrada pel c/ Corregiment) la ciutat de Mataró farà un homenatge a la mataronina Paquita Plà. Com ja vaig explicar en posts anteriors la Sra. Plà va ser víctima als seus 19 anys del bombardeig franquista a Mataró del 3 de desembre del 1938, la qual cosa li va suposar perdre una cama i un 50% de la mobilitat d’un braç. Ara Mataró li ret homenatge i el fa també extensible a totes les víctimes dels bombardeigs patits en aquesta ciutat.
L’acte serà seguit per la radio i la televisió de Mataró, comptarà amb la presència de l’alcalde, així com representants de tots els grups polítics del govern, de l’oposició i de varies entitats col·laboradores.
Us animo a no deixar passar l´oportunitat d’assistir a un acte de justícia i de recuperació de la memòria històrica de la nostra ciutat. Us hi esperem.


David Morgades i Clopés