dimarts, 29 de maig del 2007

JA HI TORNEM A SER



Com cada any els pares dels alumnes de l’escola Anxaneta, que tenen la necessitat de que els seus fills vagin al casal d’estiu, (ja que han de treballar i per tan no poden estar amb ells), han hagut de fer matines.
A les 06 h del matí hi havia 103 persones esperant a la porta, i el primer en arribar-hi hi havia anat a la 03:30 h de la matinada.
Ens trobem davant d'un problema de fons, de necessitat social i de difícil solució, que es repeteix any rera any. L’Ajuntament lluny de voler buscar solucions s’aïlla i diu que no es problema seu.
L’any passat un grup de pares ja van denunciar els fets en el diari de premsa el Punt, i a més van arribar a reunir-se amb el regidor socialista Sr. Ivan Pera per tal de trobar una solució al conflicte.
L’ajuntament argumenta que dóna una subvenció, i que per tan del casal d'estiu en pot gaudir qualsevol nen de qualsevol escola de Mataró.
Un grup de pares hem denunciat els fets a Televisió de Mataró i obrim les portes a nous diàlegs amb l’Ajuntament i sinó s’aconsegueix un acord satisfactori s’obrirà una lluita cívica però reinvicativa contra el govern, per tal de garantir les necessitats mal resoltes que tenen els pares de l’escola Anxaneta i que ningú es preocupa de resoldre.

David Morgades i Clopés