dimarts, 29 de maig del 2007

JA HI TORNEM A SER



Com cada any els pares dels alumnes de l’escola Anxaneta, que tenen la necessitat de que els seus fills vagin al casal d’estiu, (ja que han de treballar i per tan no poden estar amb ells), han hagut de fer matines.
A les 06 h del matí hi havia 103 persones esperant a la porta, i el primer en arribar-hi hi havia anat a la 03:30 h de la matinada.
Ens trobem davant d'un problema de fons, de necessitat social i de difícil solució, que es repeteix any rera any. L’Ajuntament lluny de voler buscar solucions s’aïlla i diu que no es problema seu.
L’any passat un grup de pares ja van denunciar els fets en el diari de premsa el Punt, i a més van arribar a reunir-se amb el regidor socialista Sr. Ivan Pera per tal de trobar una solució al conflicte.
L’ajuntament argumenta que dóna una subvenció, i que per tan del casal d'estiu en pot gaudir qualsevol nen de qualsevol escola de Mataró.
Un grup de pares hem denunciat els fets a Televisió de Mataró i obrim les portes a nous diàlegs amb l’Ajuntament i sinó s’aconsegueix un acord satisfactori s’obrirà una lluita cívica però reinvicativa contra el govern, per tal de garantir les necessitats mal resoltes que tenen els pares de l’escola Anxaneta i que ningú es preocupa de resoldre.

David Morgades i Clopés

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sóc un veí de la zona. els meus fills no van a l'anxaneta a l'escola però sí que vull que vagin al casal d'estiu que es fa allà. que jo sàpiga el casal no només és pels nenes de l'anxaneta, o no?

Anònim ha dit...

Si tots fem el casal a l'escola que em escullit per els nostres fills, tots en gaudirem sense problemes.

Anònim ha dit...

sóc el veí. si els casals es fan amb uns subvenció, diners públics, quaselvol ciutadà té dret a portar el seu fill allà.

Anònim ha dit...

És cert que legalment si es rep una sobvenció tothom hi té dret. EL que succeeix és que és un problema de fons. No és un luxe sinò una necesitat social, per la qual cosa tindria que ser una prelongació del curs escolar amb activitats de lleure dins de cada centre escolar.