dissabte, 4 d’agost del 2007

EL SIGNE D'EN ZP


El Sr. Zapatero ha vingut al rescat de Catalunya, després de veure el caos produït per l´avaria elèctrica de Barcelona. Ha volgut deixar la seva marca a les parets de la ciutat comtal per tal de que tothom el recordi en el moment d’anar a votar per les eleccions generals. L’home de la capa i l’antifaç de color carbó, ha deixat la seva promesa d’ocupar-se personalment de les inversions del govern espanyol a Catalunya com a compensació per tots els greuges causats a la societat catalana.
Estem encisats, enamorats de la fermesa del nostre heroi de la capital d’Espanya, mai més tornarem a passar gana, com deia l’heroïna del “que el vent s’endugué”.
A partir d’ara les autopistes a Catalunya seran gratuïtes, no hi haurà més tocades de nassos amb la sempre eficient RENFE, tampoc patirem per l’AVE i el seu trajecte kamikaze per la Sagrada família i per descomptat el cinema es podrà veure sempre en català a totes les sales dels cinemes del nostre petit país, .....
A la fi de tot plegat el salvador de la nació catalana, ja és aquí, estic segur que passarà a la història deixant la seva Z gravada al cor de tots els catalans.
David Morgades i Clopés