diumenge, 3 de febrer del 2008

L'AMENAÇA FANTASMA:


El govern de Mataró vol tenir un segon vehicle que vigili les infraccions de trànsit a la nostra ciutat. No es pot dir que no estigui bé tenir un control dels vehicles infractors per evitar el caos viari, ara bé, si el que es pretén fer no és amb ànim de reducció d’infraccions sinó recaptador, no hi podem estar d’acord.
Ens podriem preguntar per què el vehicle de control de trànsit no va logotipat com els de la resta de la policia local? de què s'ha d'amagar? per què sembla que vagi a la caça dels conductors i no amb ànim de prevenció? per què no s’intenta fer més campanyes de pedagogia i sensibilització viària per part dels nostres dirigents polítics?.......
Crec que l’Ajuntament no fa cap favor a la credibilitat de la tasca de la policia local si els ciutadans creuen que la finalitat de tot plegat només és escurar-los les butxaques.
Bé, l’única cosa que podem fer des del punt de vista de l’oposició és fer-los una reflexió i convidar-los a fer autocrítica, a partir d’aquí ja ens demostraran realment quin és el veritable sentit d’aquesta amenaça fantasma.
David Morgades i Clopés