dimarts, 11 de desembre del 2007

CATALUNYA HA DECIDIT PROU PSZZZZZZZZZZ:

Després de la manifestació pel dret a decidir, el poble Català va dir prou de forma clara a l’actual estructura de l’estat espanyol. Les conclusions a grans trets sòn que la ciutadania s´ha adonat que pertànyer a l’estat espanyol no és productiu i només rep bastonades a canvi de la submissió a un poble colonitzador. Una altra conclusió que es pot extreure és que el PSC té els dies comptats a la Generalitat. El tripartit és i ha estat des del seu inici una olla de grills que només ha portat malestar i conflictes al país, es van poder veure banderoles amb un PSZZZZ que insinuava la manca de compromís del socialisme català . El cavall de Troia que representa per Catalunya el PSC està a punt de caramel per tal de ser derribat i ser substituït per una coalició sobiranista que podrà lluitar pel dret a la llibertat d’una nació amb bandera pròpia, llengua pròpia , història pròpia i cultura pròpia.
ERC ha de desfer-se de la lacra que representa el Sr. Carod Rovira pel seu partit i ha de donar pas a un líder assenyat, que s’adoni que una aliança amb el PSC només representa un pas endarrera per la cursa cap a la sobirania. El partit socialista és antagonista del republicà, el formen una sèrie de persones submises a Espanya que han venut la identitat del seu poble a canvi de poder i d’aposentar-se en un càrrec públic.
Si realment com sospito és el mateix que estan fent polítics com el Sr. Carod o el Sr. Ridao, esquerra té un càncer greu dins la seva formació que els ha de fer envermellir.
Ara s’acosten les eleccions generals i s’ha de donar un cop d’efecte fent que els partits sobiranistes siguin els més votats a Catalunya, demostrant al PSC que el poble català li dóna l’esquena i li mostra el camí a seguir si vol continuar en el marc de la política Catalana.

David Morgades i Clopés