dijous, 20 de setembre del 2007

INICIATIVA A L'OPORTUNISME


Si hi ha un partit polític a qui va de nassos l’invent del tripartit no és altre que el dels socioecologistes. Han passat de ser un partit d’oposició minoritària de flonges qualitats a dirigir part del país i a sortir fatxendejant a la fotografia del dia.
Per res del món voldrien trencar l’hegemonia política que han aconseguit amb l’ajut d’ERC, malgrat que aquest segon ho hagi fet per motivacions molt diferents.
Espectacles públics com les filmacions dels Mossos d’Esquadra són obra i gràcia del Sr. Saura, cosa que li agraïm profundament perquè ha aconseguit que la ciutadania malfïi dels que l’han de protegir. Se li podrien tirar al damunt tants motius de destorbs com per fer-li tornar la pell més pàl·lida.
A nivell local a la ciutat de Mataró tres quarts del mateix, tres candidats diferents en poc temps, picabaralles amb els verds i narinant narinant............
Tornant al Sr. Saura, se li ha de reconèixer valentia al agafar la responsabilitat de dirigir la seguretat pública del país, sobretot perquè alguns dels seus votants són abanderats de l’antisistema i manifestants segons diuen: “de la repressió i tortures policials”. La cosa té la seva gràcia.
Per sort, es veuen a venir vents de canvi polític al país i crec que haurien de començar a treure pols de les cadires verdes que ocupaven quan estaven a l´oposició.


David Morgades i Clopés