diumenge, 6 de gener del 2008

UNA LLAGOSTETA AL COR DE L'HAVANA:


Avui com que és dia de reis deixaré la política per demà. Us vull parlar d'un descobriment gastronòmic al barri de l'Havana, concretament al 104 del camí Ral, on podem trobar un bon combinat de cuina d'alta categoria i suau ambient.
El restaurant porta el nom d'un crustaci de l'ordre del decàpodes i de la família dels palinúrids amb antenes llargues i fortes i les potes del primer parell acabades en una ungla robusta, molt apreciada en gastronomia.
Si us hi passeu podreu gaudir d'una harmonia càlida, amb quadres sugerents a les parets, una cuina elaborada amb gust exquisit i per la gola regaleu-vos un xarop de vinyes catalanes com per exemple un Priorat de paladar suau, elegant ia amb bon equilibri.
Bo i que porta nom de mar, la carta llueix bones carns i millor marisc que fan el deliri dels comensals i gent de bon menjar. En fi, si us hi atreviu ja m'ho fareu saber, i com no, Bon Profit.

David Morgades i Clopés