dijous, 15 de gener del 2009

EL 7 DE MARÇ APUNTAT A LA HISTÒRIA (BRUSSEL-LES 2009)


PROPOSTES DE VIATGE

1.- AMB AUTOCAR: Preu per persona, anada i tornada: 90 € (IVA inclòs)(Punts de sortida autocars: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona). Veure aclariments.
2.- AMB AVIÓ ESPECIAL: Preu per persona, anada i tornada: 265 € (IVA inclòs)
(Punt de sortida avions: Barcelona).
3.- Viatge organitzat: També podeu demanar pressupost per fer un viatge organitzat de més dies amb hotel, visites, etc.


RESERVES I ORGANITZACIÓ:
Enviar aquest Formulari cumplimentat:Per Correu Electrònic: 10mil@mercatravelsa.comPer Fax: 93 207 77 56
O trucar al Telèfon: 93 207 38 11


PROCEDIMENT PER FER LES RESERVES:S’ha d’enviar el formulari amb les dades a: 10mil@mercatravelsa.comA partir del moment de la recepció de la sol•licitud amb aquest formulari rebreu per part de Mercatravelsa un correu electrònic d’acceptació de la reserva juntament amb el número de compte i l’import que s’ha d’ingressar.Quan l’ingrés estigui comprovat rebreu el número de confirmació de la reserva juntament amb totes les dades, els horaris i el lloc de sortida.


IMPORTANT: 1.- Les reserves no estaran confirmades fins que s’efectuï l’ingrés.2.- És molt important posar el nom de la persona que fa l’ingrés per poder comprovar-lo.3.- S’ha de tenir en compte que la confirmació definitiva serà a partir de l’ocupació del 100% tant de l’avió com de l’autocar. En cas que no s’ocupi el 100%, al moment oportú s’informarà de l’alternativa trobada amb el preu corresponent.4.- Si es tracta d’un grup o col•lectiu, preguem que ens envieu aquesta fitxa omplerta amb el nom del col•lectiu, el nombre de persones, la població i una llista amb totes les dades individuals de cada passatger.5.- En el cas de l’avió, el termini límit d’inscripció és el 16 de febrer.6.- En el cas de l’autocar, el termini límit d’inscripció és el 25 de febrer.

ACLARIMENTS:
Horaris del autocars: sortiran a primera hora de la tarda del divendres i tornaran un parell d´hores desprès de la manifestació del dissabte. L´horari exacte de sortida roman per concretar encara i està en funció del lloc de sortida. De moment tenim 5000 places reservades però ampliables segons necessitat.


Els preus en avió, son per vols xàrters amb sortida de Barcelona. En tenim dos de reservats (500 places) que es poden ampliar segons la demanda. Sortirien i tornarien el mateix dissabte.


Vols de baix cost: De ben segur que avui encara es poden trobar preus molt més interessants en companyies low cost. Tenen com a problema que a mesura que s´omple l´avió els preus poden incrementar-se. (Vueling, Clickair, Air Brussels, Ryanair). Hem d´anar amb compte perquè al preu que anuncien s´han d´afegir-hi les taxes d´aeroport, combustible i emissió de bitllet.


Sortides dels autocars fora de les quatre capitals: A mesura que ens arribin les inscripcions a traves de Mercatravelsa s´aniran agrupant els viatgers per municipis o zones per tal d´aconseguir emplenar les 55 places d´un autocar i organitzar la sortida des del mateix municipi o d´un de proper. Aquest és una tasca on els delegats ens podeu ajudar molt agrupant gent del vostre municipi o de municipis propers fins aconseguir un autocar complet. La col•laboració entre vosaltres és primordial per tal d´evitar autocars mig plens en municipis o poblacions veïns.
TGV des de Perpinyà: és un tema difícil. La SNCF ens demana fer la reserva de la totalitat del tren i com comprendreu no podem fer front a aquesta despesa.


Hotels. Com veiem, autocars i avions, tornen el mateix dia. Si agafem el bitllet pel nostre compte i volem restar un/uns dia/es a Brussel•les ens haurem de gestionar l´hotel nosaltres mateixos o demanar un presupost a l'agencia.


Aeroport-Brussel•les. El trasllat aeroport-ciutat té un cost de 3 EUR per persona I trajecte. Des de Charleroi, a uns 50 km el cost d'anada i tornada a la ciutat en autobús és de 22 EUR.


Els permisos i recorregut de la manifestació els tindrem/coneixerem un parell de setmanes abans del 7 de març. A tots els que prefereixin anar pel seu compte, aconsellem que calculin els temps de viatge amb espai suficient per ser a Brussel•les a les 9 del mati. Tan aviat sapiguem el recorregut és comunicarà un punt de trobada.


IVA. Els preus esmentats són amb IVA inclòs.