dilluns, 18 de gener del 2010

DURAN JA CANSES:


Per enèsima vegada el Sr. Duran i Lleida renega de l’independentisme i aconsella al Sr. Mas que no s’embarqui en aventures menyspreables que segons ell perjudicarien la imatge del partit.

Quan militava a CDC sempre vaig tenir la percepció que el líder d’unió era una mosca collonera darrera  l´ orella del Sr. Mas que l’alliçonava de forma permanent. Haig de dir que conec  molts militants de convergència que voldrien trencar la federació i desfer-se d’un basilisc botifler que l’única obsessió que té a la vida és que el coronin en una cadira ministerial.

Ja fa uns mesos que no milito al partit però reconec que els mots verinosos tacats d’insults a la pàtria d’aquets individu sempre aconsegueixen turmentar-me i tallar-me l’alè al respirar.

Què collons espera el Sr. Mas per desfer-se d’aqueta motxilla tan pesada? Per què es deixa esclafar les orelles pel més negre dels corbs? Que potser no té valor per desfer-se d’aquest dissident de la raó?

Em sap greu dir-ho però ja no els queden més excuses, CDC ha de definir-se i saber què vol ser de gran, unionista o independentista.

 
Caixa o faixa, Sr. Mas?