diumenge, 14 d’octubre del 2007

L’ALQUÍMIA DELS ESTACIONAMENTS:


Al barri de l’Havana hi ha rebombori i mal de panxa, els veïns després d’assabentar-se del començament de les obres del CEIP Montserrat Solà al pàrquing de Cal Collut ja estan pensant on deixaran els seus respectius automòbils.
Fins ara el pàrquing presentava una solvència inequívoca d’èxit d’estacionament pels veïns de la zona, un lloc quasi idíl·lic per deixar el vehicle sense haver de fer mil i una voltes i tornar amb la cua entre cames al lloc d’inici.
Evidentment fer escoles és bo per la barriada, al igual que oferir tots els serveis que manquen i que per cert encarà en són forces, però també és veritat que no es donen solucions per part del consistori municipal pel tema de l’estacionament del parc mòbil de la ciutadania.
Alguns veïns han començat a fer lloc en els seus pisos de 30 m² per posar-hi també el cotxe, d’altres han agafat una pala i un pic i han començat a cavar un sot amb rampa a la vorera de davant de casa, fins i tot hi ha qui ha optat per contractar a una sèrie d’experts alquimistes perquè descobreixin la fórmula per encongir el metall del cotxe i reduir així l’espai necessari per deixar l’utilitari.
Com podeu veure la lucidesa i enginy del veïnat Havanenc no deixa indiferent a ningú i no cal que ningú s’amoïni, perquè en definitiva, d’idees resolutives n’hi ha un munt. L’ajuntament pot estar ben tranquil veient com l’autosuficiència dels seus ciutadans solventa la manca d´ idees que tenen i això que sinó em falla la memòria al seu eslògan de les últimes eleccions municipals hi deia : “NOVES IDEES”.

David Morgades i Clopés