dissabte, 12 d’abril del 2008

QUICO HOMS I ELS OBJECTIUS DE CDC:


L’encarregat de presidir la ponència del proper congrés de CDC el Sr. Quico Homs ha dit que la independència de Catalunya no és l’objectiu de CDC bo i que en canvi sí ha de lluitar pel dret a decidir. Bé doncs, li vull contestar que els objectius de CDC són els objectius que marquen els representants de la militància de CDC, i que en aquests moments fa falta veure quins són.
Els objectius polítics evolucionen en funció de les necessitats del país en cada moment i ara toca la sobirania de Catalunya per molt que l’expresident Pujol digui que no ha sigut mai independentista.
Molts dels militants de CDC sí som independentistes i això s’ha de fer present en el congrés convergent. El dia que pensi que la majoria de militants de CDC no vol la independència del nostre país, plegaré d’immediat de fer política i faré ganxet. S’ha de crear una nova filosofia de partit, s’ha d’entendre que la via autonomista està esgotada i que el matrimoni amb Espanya ha estat un fracàs.
Madrid no ens donarà més autogovern, al contrari, si pot ens el treurà, per tan quin interès podem tenir els catalans per continuar formant part de l’estat espanyol?
David Morgades i Clopés