dimarts, 2 de febrer del 2010

MATARÓ JA VOL DECIDIR:

Ahir vaig tenir l’oportunitat d’assistir, en el vell i atrotinat cinema Foment del c/ Nou, a la presentació de "Mataró Decideix". Confesso que em vaig sentir cofoi al veure la comunió que es va crear entre tots els assistents en un sala plena de molts sentiments i il-lusió. Entre les cares conegudes destacaven en Xavier Mir, en J.Manel Ximenis o en Diego Arcos i com no, la part institucional amb els regidors Francesc Teixidor (ERC) i Quim Fernàndez (CDC).


Els petits discursos dels organitzadors explicant el complicat procés de la consulta i un tímid torn de preguntes van marcar el ritme del menú d’una vetllada breument amenitzada pels organitzadors i molt emotiva.
Al finalitzar l’acte ens esperaven al vestíbul del cinema un plec de butlletes per reclutar voluntaris que es repartissin  les tasques a fer. Veient que  ràpidament  s’omplien de tinta els papers vaig pensar que tothom era conscient dels esforços que es necessiten per poder tirar endavant  una consulta popular en una ciutat tan gran.

Vull alabar la ferma voluntat de fer les coses amb seny dels organitzadors, que estic segur que profetitza un futur gran èxit i com no, donar-los la meva sincera enhorabona per l’èxit de la convocatòria.
Ara queda tot per fer, doncs fem-ho entre tots i podrem decidir a casa nostra.