dijous, 6 de desembre del 2007

PREMI AL VALOR:


El Sr. Joan Ricart (al centre de la foto) president de la Federació catalana de Bitlles i Bowling ha demostrat una valentia espartana digna de destacar en la seva lluita aferrissada per tal d’aconseguir el reconeixement internacional de la selecció catalana que presideix.
La plataforma pro seleccions esportives catalanes li ha atorgat el premi Lluís Companys 2007 amb la unanimitat de tots els membres del jurat.
Quan el Vice-president de la Generalitat el Sr. Carod Rovira li va lliurar el premi es va emocionar, com aquell que es casa per primera vegada o aquell que és novell en l’experiència de ser pare. Orgullós va aixecar l’escultura que se li va lliurar i en mig d’una pluja d’aplaudiments va encoratjar amb gran enginy els presidents de les federacions d’altres disciplines esportives a prendre part en la mateixa lluita.
A nivell local us diré que des de la plataforma vam convidar a l’acte representants de tots els partits polítics de Mataró que en el seu dia van votar a favor de lluitar pel reconeixement de les seleccions esportives catalanes. Però sorprenentment només hi van assistir representants de CiU i d’ERC els regidors Joan Mora, Francesc Masriera i Francesc Teixidor. Em pregunto on eren els regidors d’iniciativa i els del PSC? Vull pensar que no van poder venir per causes majors i que amb l’esperit franc l’any vinent faran l’impossible per trobar un raconet a la seva apretada agenda per assistir-hi.
Els homes han de ser el que semblen i els que no ho són no haurien de semblar-ho, no ho creieu així?.


David Morgades i Clopés