dilluns, 18 de gener del 2010

DURAN JA CANSES:


Per enèsima vegada el Sr. Duran i Lleida renega de l’independentisme i aconsella al Sr. Mas que no s’embarqui en aventures menyspreables que segons ell perjudicarien la imatge del partit.

Quan militava a CDC sempre vaig tenir la percepció que el líder d’unió era una mosca collonera darrera  l´ orella del Sr. Mas que l’alliçonava de forma permanent. Haig de dir que conec  molts militants de convergència que voldrien trencar la federació i desfer-se d’un basilisc botifler que l’única obsessió que té a la vida és que el coronin en una cadira ministerial.

Ja fa uns mesos que no milito al partit però reconec que els mots verinosos tacats d’insults a la pàtria d’aquets individu sempre aconsegueixen turmentar-me i tallar-me l’alè al respirar.

Què collons espera el Sr. Mas per desfer-se d’aqueta motxilla tan pesada? Per què es deixa esclafar les orelles pel més negre dels corbs? Que potser no té valor per desfer-se d’aquest dissident de la raó?

Em sap greu dir-ho però ja no els queden més excuses, CDC ha de definir-se i saber què vol ser de gran, unionista o independentista.

 
Caixa o faixa, Sr. Mas?





6 comentaris:

Eduard Vivó i Font ha dit...

Benvolgut David:

A en Mas li produeix pànic la possibilitat de perdre vots si es desempalluga d'en Duran. Però tanta por no es normal: No podria ser que els calers de CiU estiguessin a les mans de UDC i, per tant, en Mas tingués les mans lligades? Pregunto.

Salut!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA: ha dit...

Hola Eduard, m’alegra molt veure’t per aquest bloc.
És molt possible que tinguis raó i la qüestió econòmica sigui el que fa que no trenquin la federació. El que està clar és que CDC s’ha de definir que vol ser.

Una abraçada amic. ;)

Anònim ha dit...

-Massa interessos pel mig , tant de l'un com de l'altre si no vaig errada. De fet jo calculo que amb el tarannà dle senyor Duran , és més probable que plegi en Mas abans que que no pas a l'inrrevés .

Li tocarà faixa , si no vol perdre el lloc .

Stàs .R

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA: ha dit...

Stàs R.:
Potser sí. ;)

Anònim ha dit...

Per mi és pur teatre, com una sola persona no pot dir blanc i negre, un diu gris clar i l'altre gris fosc, i així cadascú fa contenta la seva parròquia. És evident que els dos es beneficien, sinó no compartirien llit. El Duran té un passat feixista ignominós, sí, però abans que res són polítics i juguen al joc. Per cert, no tenia un càncer de pulmó?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Anònim:
El Sr. Duran hauria de plegar i dexar la direcció d'Unió algú que entengui la realitat de Catalunya.