dimarts, 27 de maig del 2008

ELS CONVERGAIS, SÓN UNA EVOLUCIÓ DEL PARTIT O PRODUCTE D'UNA MODA?:



Penso que la llibertat sexual de cadascú és personal i privada pel que no entenc perquè cal donar bombo i platerets si una persona és declara gai o lesbiana.
Sembla que estigui de moda sortir de l’armari i mostrar als altres l’orgull que se sent si un és homosexual.
El fet de que a convergència neixi una plataforma a CDC per treballar pels drets dels homosexuals no em sembla malament però no entenc perquè ha de ser un col·lectiu especial.
Segur que a tots els partits polítics hi ha persones homosexuals i no per això a cada partit es crea un espai concret per ells, perquè sinó hauríem de començar a parlar dels sociogays, dels PPgais, Ercgais,.... com si fossin un grup especial amb un propi parlament i un món polític paral·lel. Tot plegat em sembla que és pujar-se al carro del vent de moda i voler demostrar que tots som progressistes i no volem que ningú ens titlli d’homòfics o intolerants.

David Morgades i Clopés

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Amén. Una cosa és treballar pq aquest col·lectiu no sigui víctima de cap tipus de discriminació, i una altra ben diferent és fer exhibicionisme de la teva condició sexual. Cap partit és declara d'entrada hetero (seria quelcom, a més, bastant absurd), així que no veig la necessitat d'inventar-se filials homosexuals.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Correcte, és absurd.

Fins aviat

David