dijous, 22 de maig del 2008

RAJOY I LA MODERACIÓ DEL RANCICASPOSISME



Al Sr. Rajoy sembla que se li hagi aparegut l’Esperit Sant i li hagi dit que ha de conduir el seu partit a través dels mars cap al centre promès. El seu apropament cap a la línia Gallardonista i el seu allunyament dels deixebles del PP més ranci com la Sra. Sant Gil desconcerta notablement.
Si algú m’ho hagués dit abans de les eleccions generals li hauria preguntat si és que m’aixecava la camisa, ara sincerament no sé què pensar. Pot ser una estrateja de partit per acostar la gent de dretes catalana i per evitar que el socialisme català no els pugui presentar com l’anticrist polític a la ciutadania? De veritat el Sr. Rajoy ens ha enganyat durant tot aquest temps i ara ha sortit de l’armari mostrant la seva cara més moderada amb la realitat actual?Estarem atens al gir centrista del Sr. Rajoy i a les conseqüències que això comporti, qui sap, potser finalment recolzaran la independència de Catalunya i tot.
David Morgades i Clopés

4 comentaris:

Josep (sl) ha dit...

Si fossin llestos ho farien perquè el PSOE perdria un feu electoral. Però Ara bé la Utopia: Com pot justificar el PP defensor com el PSOE de la Sacrosanta Unidad de España. Què: debemos perder Catalunya para ganar España.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Hi estic totalment d'acord.

David.

Josep (sl) ha dit...

Mira com ha passat amb Kosovo, la seva posició és unitaria i la seva única raó pel no. Era el perill de "contagi".

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Tan de bo i hagués una pandemia sobiranista, he, he.

David