dijous, 22 de maig del 2008

EL PSC TÉ L’OBLIGACIÓ DE DEFENSAR EL DRET A LA SOBIRANIA DE CATALUNYA:


Després de veure les estadístiques de l’enquesta feta per l´ UOC on diu que el 52% dels ciutadans catalans volen la independència queda clar que al president de la generalitat se li ha de demanar que lluiti pel que vol la majoria del poble que governa.
El Sr. Montilla i el seu govern ha de sumar-se als altres grups polítics catalans per aconseguir el dret a decidir i sinó hi estan d’acord han de dimitir perquè no poden anar en contra de la voluntat del poble català.
Malauradament els socialistes catalanistes de la transició han anat desapareixent amb els anys consumits pel PSOE. Ara toca exhumar el PSC del ninjol i recuperar l’esperit catalanista dels socialistes del nostre país, desbancat per l’espanyolisme unitari del PSOE com a única realitat possible per Catalunya des de fa anys .
Per tal d’aconseguir la possibilitat de ser un poble sobirà també cal la implicació del PSC, a poder ser activa, i si la seva consciència no els hi permet al menys que no hi posin traves.

David Morgades i Clopés

4 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

Home David, això que dius no té ni la categoria d'utopia, El PSC és el PSOE, un partit espanyol dedicat a l'anorreament de la identitat política i cultural catalana.
Deixem-nos de la mania aquesta de demanar al PSC que s'impliqui. El PSC és l'enemic. Punt.
Salut

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Segurament és així, però si els obligues a implicar-se s'han de mullar i és treuen la careta de catalanistes mostrant el seu veritable jo a la ciutadania.
No diuen que són un partit catalanista?

Una abraçada

David

Josep (sl) ha dit...

Com va dir l'Alfons López Tena. El què tornarà a la Llarga el PSC Sobiranista és descobrir com els tracta el PSOE per tenir una C a les sigles. De moment estan en la fase de negació.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Pot ser si però mentre estiguin al cap davant de la generalitat se'ls ha de pressionar per tal de que es mostrin com són o que es pugin al carro.

David.