dijous, 26 de juny del 2008

DECLARACIÓ DE GUERRA LINGÜÍSTICA:


Possiblement la llengua catalana acabi passant a la història per haver estat l’idioma més perseguit de tots els temps. Infinites vegades ha rebut atacs directes i sagnants i ningú mai a tingut els nassos per donar una resposta contundent i seriosa.
L’última perla
d’aquest càncer que es diu Espanya contra la llengua catalana hauria de fer que el govern català abdiqués davant la seva passivitat. El govern tripartit hauria de deixar pas a qui vulguin defensar l’honor i l’orgull dels catalans i catalanes que ens sentim humiliats pels que volen exterminar tot allò que olori a català començant per la llengua.
Els ciutadants de Catalunya ens sentim humiliats, sí i tan!, humiliats perquè ens sentim impotents i indefensos contra els sàdics atacs de personatges selvàtics del PP i dels ciutadans del bunyol i fins i tot dels impresentables insectes que formen part d’aquesta creuada anticatalana que anomenen “Manifiesto para la lengua comuna”.
Ja ni ha prou de girar la cara! de la seva política inerta Sr. Montilla! vostè i el seu nefast govern han d’abandonar d’immediat les cadires, els sous i els cotxes oficials. Deixin dirigir el nostre poble als que volen aixecar barricades polítiques contra Espanya i lluitar per la independència.
S’ha de proclamar ja una declaració d’independència des del parlament català i acabar d’una vegada amb l’opressió cruel a la que ens sotmet Espanya. Hem de fer un sol crit: independència! ara toca, no hi ha cap més sortida.
David Morgades i Clopés

11 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

Bé, David, sembla molt difícil, però si veritablement Convergència tingués la intenció de convertir-se al sobiranisme... si aquest 99% sobiranista de CDC (Felip Puig dixit) es posessin a treballar de debò pel país...
No dic que fos fàcil, però tindríem un bon començament, i un objectiu a compartir.
Ànims, doncs!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Per això treballem des de la branca sobiranista de CDC, la prova és l'intent constant d'apropament a ERC i la voluntat de trencament de la federació per deslliurant-se de Unió.

Una abraçada

David

GukGeuk ha dit...

Hola,

he descobert aquest bloc des del bloc del Josep(SL)i m'encanta! m'agrada perquè ja era hora de dir les coses, des de la dreta, sense cap complexe : INDEPENDÈNCIA. Jo en demano una altra , la del meu país Euskal Herria.

Crec que sovint PNB, sobretot Urkullu, dius les coses fluixet. Com si haguessin de demanar perdò i permís a Espanya per ser el que som. Així que com podràs suposar, enyora l'Arzallus.

Si em deixes, et linkaré al meu bloc.Salut

Sinblancaporelmundo ha dit...

Germans Espanyols, qui ha dit que tots els catalans són naZionalistes? Escolteu els suaus murmuris dels claxons, dels petards i dels coets. Les meues condolences a Puchero-cós i a Urkullu... pobrecitos!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

GUKGEUK: celebro que t'agradi el bloc. I tan que el pots linkar, gràcies per fer-ho.

Una abraçada

David.

SINBLANCAPORELMUNDO: mira a mi quan juga Espanya me's totalment indiferent

Salut i independència.

David

Josep (sl) ha dit...

Com a vegades dic a gent que conec. Com a Espanya van expulsar els jueus és van buscar els catalans.

Josep (sl) ha dit...

De fet jo considero què els partits de seleccions sobretot els de la selecció Espanyola els haurien de fer a la hora de la migdiada.

Anònim ha dit...

Beno, ja sé que no és el tema de l'article però jo vull dir que jo només puc dir que ole! per l’Ibarretxe. El seu projecte és molt possible que acabi en no res. No sé pas si els bascos volen continuar o no lligats a espanya com fins ara (que potser sí que hi volen continuar, per saber-ho se’ls hauria de deixar votar). Jo ho dic perquè al menys allà (Euskal Herria) els polítics no s’omplen la boca d’independència el dia de les eleccions com aquí i el dia següent van a la farmàcia a comprar un pot de vaselina (últimament sense, ja ni els hi cal, només de pensar en el cotxe oficial i el sou ja en tenen prou, els hi dóna bo i tot). Ens fiquen fites del dos mil catorze (no s’ho creuen ni ells). Mentida. Tant és així que als de la radio dels bisbes això no els hi preocupa gens, ni en parlen. En canvi de l’Ibarretxe sí, tot sovint. Que se rompe espanya i totes aquestes coses a les que ens tenen acostumats. I per què? Perquè saben que aquí tot és mentida. Als independentistes d’aquí, independentistes de pa sucat amb oli, se’ls hi en fot Catalunya. L’única obsessió seva és ocupar l’espai polític de Convergència (on no tots són independentistes) i poder continuar fent de sucursalistes del PSC, fins que d’aquí a no gaire, tinguin el mateix final que Euskadiko Ezkerra. Són com aquells caps grossos que només els treuen els dies de festa major (aquí el dies de les eleccions) per donar la nota de fet diferencial. I els capullos que els aniran votant....

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

NIGIDOITXO segurament hi ha molts polítics que diuen ser independentistes i després fan el que sigui per poder continuar governant, però vull pensar que no tots són iguals. Esperem que Puigcercós deixi de pactar amb el PSC.

Fins aviat

David

rodolinaire ha dit...

Benvolgut David,
Vull convidar-te a visitar el meu portal. Hi presento les auques que he escrit per a difondre la cultura catalana. La meva adreça:
rcuellar@rodolins.cat
Una encaixada.
Ramon Cuéllar i Sorribes

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Encantat Ramon.

Salut i independència

David.