dimarts, 15 d’abril del 2008

ELS SOCIALISTES CATALANS GUARDONARAN UN ALCALDE FRANQUISTA:


Impressionant, esfereïdor, insultant, denigrant, caciquisme en estat pur, podria escriure cent pàgines d’adjectius semblants perquè al conèixer aquesta notícia l'impotència i la perplexitat s’han apoderat de la meva tolerància.
Resulta que l’innominable Sr. Montilla guardonarà amb la creu Sant Jordi a qui va ser l’últim alcalde Franquista de Barcelona, el Sr. José María Socías. Aquest Sr. es va formar en el "Frente de Juventudes" del règim i va ser un dels molts cooperadors que van recolçar el terrorisme d’estat del dictador durant el seu mandat.
El més greu és que ERC consenteix,
com una concobina dels socialistes i amaga el cap sota l’ala, per tan ja li deu semblar bé aquest otorgament, després de tot qui va fer president de la Generalitat de Catalunya al innominable socialista van ser ells.
Amb aquestes accions es demostra que tota la polseguera promoguda per la memòria històrica és pura comèdia i que continuent humiliant a les víctimes del franquisme i deixant sense condemna als terroristes d’estat. Només tinc un adjectiu per resumir tot això: poca vergonyes.

David Morgades i Clopés

6 comentaris:

Sergi Bonamusa i Turon ha dit...

Tens tota la raó del món, als alcaldes franquistes ni homenatge ni res de res. Ara bé, aquesta afirmació deu valer per tothom, oi? Per tant, suposo que amb el mateix to condemnaràs tots aquells alcaldes franquistes que es van integrar dins CDC/UDC/CiU (hores d'ara no he escoltat a cap dels teus que renegui d'ells). Vinga, començo jo, a l'estil de l'1, 2,3, i no cal anar massa lluny en l'espai: Joan Campolier (alcalde de Santa Susanna des del 1976 fins que va haver de plegar, al mandat passat, inhabilitat del càrrec per la justícia). T'animes a seguir?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

I tan continuem, continuem. Renego de tots aquells que hagin recolçat el Franquisme, siguin d'on siguin. Tu series capaç de fer el mateix?.

Una abraçada Sergi

David

Ramon Bassas ha dit...

David,

Et recomano aquest post i veuràs quin és el motiu pel qual potser hem de deixar-nos de 'revengismes' i començar a, per exemple, els que van ajudar a desmuntar el franquisme... (vaja quina manera de recolzar-lo, no?).

A més, té raó en Sergi, si remirem massa en sortiran uns quants de CiU. Alguns d'ells, joves professionals contractats per l'aleshores alcalde Socías, fent també una encomiable tasca.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Ramon, tot aquell que hagi recolçat el terrorisme d'estat no pot ser galardonat en una democracia. Et diré més, jo crec que s'ahuria de jutjar a tots aquells que van ser càrrecs polítics d'un regim que va sotmetre a un poble per la força. Em sorpren que els que dieu ser d'esquerres no ho veieu igual.

Fins aviat

David

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Por que no:)