dimecres, 29 d’agost del 2007

LES CARTES SOBRE LA TAULA


Ja ha esclatat, com era de preveure. El nucli més catalanista de CDC demana pas i crea la Plataforma per la sobirania ( www.plataformaperlasobirania.cat/ ).
Des de la plataforma es demana treballar pel futur del país conjuntament amb ERC i s’insta al Sr. Rovira a fer una moció de censura contra el Sr. Montilla.
S’han acabat les especulacions d’ERC, ara les cartes del futur del país estan sobre la taula i els toca decidir amb quin equip volen jugar aquesta lliga.
La mà està estesa i ara fa falta que el Sr. Rovira deixi de vendre peix en mal estat i exhibeixi les seves millors cartes al país.
Fer de tastaolletes s’ha acabat, els enganys ja no toquen, ara és l’hora catalans, ara és l’hora de dir prou i reclamar el que pertoca al nostre país.
Tots els que reclamem el dret històric de la nostra terra a recuperar la seva pròpia identitat cal que ens fem costat i ens deixem de romanços de si som o no d’esquerres.
Posar dates fictícies per proposar referèndums impossibles i innecessaris no és el camí a seguir, el camí és el de la unió de la catalanitat, la fórmula per assolir l’èxit és crear una convergència sòlida cap a la sobirania.
La partida continua i vostè parla Sr. Rovira, vostè parla.


David Morgades i Clopés

1 comentari:

Unknown ha dit...

Mentres veiem partides on hi hauria d'haver camí conjunt, malament anem.

A CiU es critica molt a ERC per no haver-los regalat el govern de la Generalitat però no es diu res de les històriques preferències dels convergents vers el PP.

En tot cas, m'encantaria que els dos partits anessin junts cap a la independència però... acompanyats de qui? no toca abans convèncer la gent contrària a aquest camí o, més encara, tota aquella -la majoria- que no sap què pensar-ne?

Per ara, només veig grupuscles al sí d'aquestes formacions que es plenen la boca parlant d'independència i de projectes sobiranistes sense fer res més que això: soroll mediàtic estèril. Deixem-nos de romanços i posem-nos a treballar, hi ha molta feina a fer!