dimarts, 18 de setembre del 2007

UNIÓ O DESUNIÓ?


El Sr. Duran Lleida demostra que el matrimoni amb CDC ja no rutlla. Els membres de la parella del binomi ja no gaudeixen convivint junts en la llar política i s’estan plantejant seriosament fer repartiment de béns o millor dit de vots i cadascú viure pel seu compte.
Què en pensen de tot això els seus fills o millor dit les joventuts nacionalistes dels dos partits? quina pensió o quin llegat els donaran?.
De fet, quan les coses es tornen insuportables en la convivència sempre és millor la separació que arribar a la violència dialèctica, que últimament es pot veure a CiU en forma de retrets constants i mutus.
Penso que el Sr. Duran no tolera ser vianda de segon plat i molt menys no poder ser algun dia ministre del govern espanyol, somni que no pensa deixar de complir, peti qui peti, i mani qui mani, ja sigui el PP o el PSOE.
Doncs ja no hi ha res més a dir Sr. Duran ha estat un plaer treballar plegats durant tants anys i ara bon vent i barca nova, que segur que pretendents en el partit popular no n’hi faltaran.
David Morgades iClopés

1 comentari:

Quim Amorós Le-Roux ha dit...

Crec que ja ni ha prou de donar aquesta imatge que desunió i de discrepàncies cada dos per tres, Unió, sempre ens discuteix el que fem i sempre que hi han eleccions tensa la corda fins el màxim. La gent ja comença a estar avorrida d’aquesta història i la gent de CDC ja comencem a estar una mica farts. No sé vosaltres a Mataró però a Tarragona ho hem viscut i ho hem patit, no vam poder fer el relleu de l’alcaldia a mitja legislatura per culpa de UNIÖ i així ens ha anat, ara a l’oposició dura i pura.
El projecte de la casa gran del nacionalisme ha de ser el moment per que Unió es fusioni d’una vegada per totes dintre de CDC, els que si vulguin sumar que es sumin, i els que no, tal com dius bon vent i barca nova.
I... No patiu pel cap de llista a les generals, jo crec que amb tot el que ha arribat a dir en Duran, que si ministre, que si ara no, que si ajornem el nomenament fins saber amb qui vaig i on vaig. I totes aquestes perles que ha anat soltant, presentar-ho de cap de llista en aquests moments ens restarà més que ens sumarà. Crec que ara més que mai hem de presentar un altre cap de llista a les generals.