dijous, 18 de setembre del 2008

10.000, APUNTAT A LA HISTÒRIA:


El meu amic i company de bloc l’Enric Canela va tenir una idea extraordinària en un dels seus articles del Bloc gran del Sobiranisme, convocar 10.000 catalans a Brussel-les abans de les eleccions europees per demanar el dret a l’autodeterminació de Catalunya.
Haig de dir que ja hi ha un equip de persones treballant de valent per tal de que la iniciativa sigui un èxit. Tots som prou importants i ningú busca cap protagonisme, però voldria destacar un nom, el de l’entranyable amic i company l’Agustí Esparducer, que possiblement sigui la persona que va veure la llum d’aquest projecte abans que ningú i en va ser l’impulsor.
La creació d’una web imminent i la informació sobre aquesta iniciativa estaran disponibles en breu a l’abast del poble català.
Catalunya anirà a fer història a Europa, no els polítics catalans sinó el poble català, fusters, lampistes, obrers, taxistes, funcionaris....tothom està convocat.
Hem de fer que la història de Catalunya recordi l’any 2009 com l’any que es va dir prou a la col-lonització espanyola i es va reclamar la llibertat de la nostra nació al món.
David Morgades i Clopés

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, molt bé. I com hi anirem?
Qui paga el viatge?

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Em sap greu dir-te que el viatge se l'haurà de pagar cada servidor. Ara bé organitzarem autocars i vols per anar-hi.
Ens veiem a Brussel-les company

Anònim ha dit...

Doncs no se, que vols que et digui. Tal i com esta la crisi esperes que els fusters, lampistes, i tota mena de treballadors autònoms es paguin de la seva butxaca el viatge a Brusel·les?

Mmmmm.... sou molt optimistes.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Ha,ha, a fer guardiola company. Ja ho se que està fotuda la cosa per mi també, però val la pena deixar de plorar i anar aa barraca, no?

Una abraçada

cusí ha dit...

anònim, qui paga el viatge?
doncs cada un el seu, o és que als catalans mai ens han pagat rés.
si els catalans paguem per obligació, vull dir solidaritat les obres faraoniques de madrid i els vagos i caradures d'Andalusia, Estremadura, i d'espanya sencera, ens vindrà d'aquest viatge?
o cerques una escusa per amagar les teves idees contraries,
de totes maneres si ens paguesin el viatge sortiries/en dient que algu ens vol manipular, i que com que és gratis i som borregos ens hi prestem
o estàs per la feina o la teva feina és un altre

Anònim ha dit...

cusí, que equivocat que estas. Es una mixa feixista dir que una persona per ser Andalusa, de Madrid o Estremadura es un vago o caradura. En aquests llocs també hi ha persones molt treballadores i moltes altres que reconeixen que els Catalans també ho som (m'incloc) i molt. No confongueu el poble amb els polítics i les seves decisions. I si, jo estic per la feina, per la meva feina, la dels polítics que la facin ells que per això cobren tot i que pel que veig la fan molt i molt malament. :-(

Anònim ha dit...

Anónimo, que no sabes que aquí si estas con ellos entonces consideran que estas contra ellos y te segregan y te censuran. Por cierto, soy Asturiano (ahora dirán bueno los asturianos son buenos) y llevo en Cataluña solo 3 meses, por motivos de trabajo -mi empresa me ha trasladado-, y respeto las peticiones de los Catalanes, pero con personas que su primera frase es decir que los que son de fuera de Cataluña son unos vagos (o cosas similares) vamos mal, pero que muy mal.

Anònim ha dit...

Y espero que a estas afirmaciones del Sr. (???) cusí, pueda salir el autor del bloc y definir su posición, por que son su silencio esta afirmando que es del mismo pensar. :-(

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Perdoneu el silenci però he estat molt liat organitzant l'espedició a Brussel-les. Evidenment no es pot generalitzar mai per l'origen d'una persona. Jo de ganduls en conec de catalans, de marroquins i de xinesos. Per cert Juanchu benvingut al bloc.

Una abraçada a tots

cusí ha dit...

anònim llegeix bé, i no posis en boca meva el que no he dit, en lloc ha dit que pel fet de ser andalus o estremenys és sigui vago, evidenment que a tot arreu hi ha de tot, però el que si he dit és que mantenim als vagos i caradures,altra cosa és qui és vulgui incloure en aquestes categories, i ho dic amb coneixement de causa,
doncs s'és caradura quan et diuen que si que te entiendo i tienes razón, pero jo asi vivo muy bien, i no quiero saber nada de justicia ni de solidaridad que no me interesa sino es para mi beneficio.
també és veritat que aquests vagos i caradures proliferen perque tenen un estat que els promociona.