diumenge, 24 de febrer del 2008

ERC APOSTA PER L'ESPANYOLITZACIÓ DE CATALUNYA:


És que no tenen vergonya els dirigents d’ERC? és que tal i com va dir el Sr. Mas només els interessen les cadires, els sous i els cotxes oficials? Ara diuen que aposten per la continuïtat del tripartit i es queden tan amples demanant al seu electoral que els voti com una alternativa sobiranista.
El Sr Ridao ha deixat ben clar a Reus que ERC ja no realitza cap tipus d’ofert a CiU per canviar el "color" i la composició de l'actual govern de la Generalitat. En la seva creuada per embolicar la troca i sortir als diaris el Sr. Ridau aposta en nom del seu partit per continuar tenint un govern espanyol del PSC-PSOE a la generalitat. De fet tan els hi és, perquè el futur del país el deixen en un segon pla i viuen la dolce vita aprofitant cada moment de govern perquè saben que quan el poble català digui prou hauran de tornar a l’ostracisme en el que estaven abans del triengany.
Des de CiU els hi hem donat la mà i ho continuem fent per formar un front comú sobiranista per lluitar pels interessos del país, però la resposta sempre és girar-nos la cara i passar-li la mà per l’espatlla al Sr. Montilla. Després que no es queixin si quan la truita es gira ningú se’ls mira.
David Morgades i Clopés

7 comentaris:

Unknown ha dit...

O sigui que ja estàs avisant que no ens queixem quan vosaltres pacteu amb el PP i no amb ERC? Això no és el mateix que critiques al principi? No farem mai res així!

Un simpatitzant republicà, de molt bon rollo (as usual...)

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

No, el que jo vull està clar CiU + ERC = CAT.
El que passa es que la cúpula d'ERC està en males mans i prefereixen tenir un president espanyol supeditat a Madrid abans que un de Català sobiraniste.

Una abraçada

David

Unknown ha dit...

David, sempre estem allà mateix i la conjuntura actual l'únic que garanteix és que tan ERC com CiU tenen preparada la mateixa estratègia: 'marica l'últim en pactar amb PSOE -en el cas dels dos- PP -en el cas de CiU'.
CAP dels partits que diuen representar els nostres anhels està per la tasca, sinó més aviat en intentar escanyar l'altre.
I com és que n'estic tan segur? doncs perquè els DOS estan fent el de sempre: criticar-se. El que haurien d'haver fet d'entrada és pactar una posició conjunta i comuna a l'hora de negociar un suport parlamentari a Madrid. Això seria compromís amb Catalunya. Tot el que no és això són interessos partidistes i divisió, i tant CiU com ERC en són els culpables.
Jo cada cop n'estic més fart.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Si, Catalunya sembla la película de Braveheart que els polítics traeixen els que realment sentim el país.

David

Unknown ha dit...

jeje, permet-me la conyeta (que evidentment també podria ser aplicable als d'ERC) però força sovint em refereixo a CiU com 'Els barons de Braveheart'...

Cuida't!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Quina llàstima no siguem capaços de un front comú pels interessos del nostre país, ells si que en fan en contra nostra (PP + PSOE +PSC= EJ PAÑA)

Una abraçada.

David.

Unknown ha dit...

Amén. Malauradament sempre hem pecat d'individualistes