divendres, 15 de juny del 2007

RECUPEREM EL PAÍS


Des de convergència hi ha la ferma voluntat de tornar la identitat a Catalunya que en els últims anys sembla haver desaparegut del marc polític Català.
De fet, no és d’estranyar quan hi ha un president de la generalitat que es diu José i a qui se li ha sentit públicament cridar "Viva Espanya".
Tan que ha patit aquest país per mantenir ferm l’orgull de ser català, tantes humiliacions viscudes en la repressió Franquista i si mirem més avall en l´època de Felip V i d’altres, i ara després d’haver mort tanta gent per aquesta terra, encara estem igual.
Però com sempre ha passat en aquest país, la culpa és d’alguns catalans que han propiciat aquests successos i que tan costarà refer altre cop.
Només ens queda l’esperança de que Catalunya té a CIU com a stàndard i que tard o d’hora tornarà el seny i la fe i podrem recuperar la nostra història i la nostra realitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ai... quants de CiU que s'omplen la boca de catalunya sou els primers a pactar amb ell PP i fa temps a pactar amb els falangistes perquè tot seguís igual... Subirà, Solà...segueixo?