dijous, 31 de gener del 2008

PARLEM?


Després d’escoltar o patir, tots els atacs contra Catalunya que han vingut i encara venen per part del PP i del PSOE en aquesta campanya electoral, ja és hora que ERC reaccioni i faci un cop d’efecte.
Moltes vegades membres d’ERC i de CiU hem treballat conjuntament pel país, per exemple en temes com les seleccions esportives catalanes o en el cercle d’estudis sobiranistes, per anomenar-ne només alguns. Ara s’ha d’arribar a un acord total de país, ERC ha d’entendre que separats som més febles i junts som més forts. Proposo fer una moció de censura al Sr. Montilla i fer al Sr. Mas president de la generalitat, fer acords a nivell de municipis, diputacions i províncies. Governar la política de la nació de forma sobiranista i sense fissures.
Si
realment l’objectiu d’ERC és la sobirania ara és el moment de demostra-ho, s’ha de desentendre dels seus socis del PSC que de sobiranistes catalans en tenen tant com el Sr. Rajoy i fer pinya per una entesa catalanista de veritat.
Sr. Rovira, parlem?
David Morgades i Clopés

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Parlar i treballar plegats. Sóna fantàstic. De totes maneres, David, crec que la independència ens l'hauríem de plantejar a llarg termini. Tot el que sigui abans d'això, és enviar el projecte a fracassar. Un país no es pot aixecar amb la meitat de la seva població.

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Albert poser estic equivocat però al llarg dels meus 35 anys de vida no recordo un millor moment que aquest per demanar la sobirania. Els atacs són constants contra tota la població catalana, s'ha de dir prou i trencar amb els que només ens volen amb el cap cot.

Una abraçada

David