dijous, 4 de febrer del 2010

EL PATI D’ESCOLA DEL Sr. CARRETERO:

La imatge deplorable i gris que han ofert els dirigents de Reagrupament ha deixat entredit la seva credibilitat com a opció política entre una perplexació generalitzada del seu públic.
Com sempre succeeix en l’entorn independentista, ja sigui en els partits o a les plataformes civils, els protagonismes afloren dramàticament per discutir qui té el nas més gros o les dents més tortes. Aquest és el flagell que no cedeix mai i sempre acaba amb els somnis i propòsits honestos dels homes.

L’anada i tornada enfosquida a Reagrupament del Sr. Carretero en l’increible espai de 2 dies és digne dels jocs de patí d’escola de primària. Del “no t’estic” perquè m’he enfadat amb tu, o del “t’odio” perquè no sóc l’actor principal de l’obra de teatre proposada per la mestra i tu sí.
Defensar-se dels assalts impropis és lícit però si un pren la ferma decisió de marxar ha de ser amb totes les conseqüències que comporta.
Jo em pregunto quans vots haurà perdut aquesta formació independentista al mostrar una cara tan fràgil i una vocació tan clara a l'auto-desnonament.

13 comentaris:

Unknown ha dit...

Hey David!
en vam parlar po amb els dies he canviat el punt de vista. No crec que a Reagrupament li costi cap vot, tota aquesta moguda. Queda molt per a les eleccions, en el fons el mapa polític de partits està farcit de mediocritats i RCat és l'únic partit que parla obertament d'independència i de projecte per a aconseguir-la.
És clar, com tot, ara falta que comptin amb prou suport per portar-lo a terme, però jo em sembla que ja m'he decidit que vull ajudar-los.
Potser aquest any la cosa ja va massa justa... però a mida que va passant el temps la cosa cada cop està més clara: caixa o faixa. Tant me fa qui m'hi porti, al meu estat independent

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Albert:
Tot són opinions,però per mi la credibilitat de Reagrupament està esgotada. És un canpixisme absolut i no crec que aquesta fugida i tornada d'en Carretero sigui l'últim espectacle de la funció.

Albert Macià ha dit...

doncs vas molt equivocat company, i si no, al temps, que ja posarà raons,ja ho veureu

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

bose-einstein:
Tan de bo tinguis raó i Reagrupament sigui la força que ens porti a la llibertat . Voldria estar equivocat però ho dubto molt.

Eduard Vivó i Font ha dit...

Reagrupament estaria acabat si el seu lider no hagués tallat de socarrel les tendències a repetir modus operandis heredats d'altres partits, que ja sabem a on porten i que els reagrupats no volem. La minicrisi d'altra banda normal en qualsevol organització) s'ha tallat ràpidament.

Que el lider hagi fet el seu paper d'impedir que algú ens furtés la organització al general els associats escenifica que RI és una associació internament democràtica en la que, a la vegada, el lideratge es fort per que els associats així ho varem voler. Sembla que alguns obliden que en Carretero no es president per que l'hagin acordat grups interns de pressió sinó per votació en assemblea general.

Tenim uns objectius clars, tenim un sistema de funcionament i tenim un lider que lidera. Ens equivocarem, segur, i el que s'hagi de millorar ho millorarem però el vaixell navega en el rumb correcte.

Salut!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Eduard Vivó i Font:
Reagrupament té líder? pensava que el Sr. Carrtero buscava algú que fes de líder del partit. :)

Eduard Vivó i Font ha dit...

David, si us plau...

vallfosca ha dit...

Mireu, ningú és perfecta, cap problema, el problema bé donat per l’exigència a priori de que tothom a de combregar amb el dogma de FE de que “X” o “Y” és la perfecció feta “assemblea” o “persona”.

Independenment dels “problemes” interns d’uns i d’altres, el fet és que Rcat sí està per a la Independència i CiU no.
Per tan, i en conseqüència, el que sigui en fulano o en mengano me la recanxufla, jo, pesat de collons, continuo EXIGINT la UNITAT INDEPENDENTISTA...com fa 4 anys..quan la gent a la xarxa em prenia per boig...tanmateix hem avançat una miqueta, encara que NO SUFICIENMENT, i, tingueu per segur, que això no ha fet altre cosa que començar, i CATALUNYA NOMÉS SERÀ INDEPENDENT de la mà de la UNITAT, i sinó no ho serà ni el 2.010 ni MAI, fiqueu-vos-ho en el caparrot...

Au, aneu a resar el rosari del “partit”i sigueu bons minyons...

Visca La Pàtria.!!!!

vallfosca ha dit...

Un "mestre" és el que ven aigua al costat del Riu, el que el mestre sigui és irrellevant, allò que importa és el RIU.

O caixa o faixa...o UNITAT o EcspaÑa...

Mentre examineu les flaqueses dels mestres NO veieu el RIU.

Paraula d'en Vallfosca!!!!

Anònim ha dit...

David, la teva obsessió amb Reagrupament arriba a ser malaltissa, hauries de sumar en lloc de restar o dividir, si no no li fas cap bé al país

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

Anònim:
Jo no tinc res contra Reagrupament, només escric el que veig.

El Psicòleg ha dit...

I veus la teva ànima negra de ressentiment !!

L'ALMOGÀVER DE L'HAVANA ha dit...

El Psicòleg:
Psicoòleg? de sectes pot ser?